javascriptNotEnabled

PokerSchool Skill League - harmonogram


Liga - przegląd
  |  Rankingi ligowe  Legenda  |  Punktacja

PokerSchool Skill League - co miesiąc ponad $44.000 w puli

Szkolne ligi opierają się na wynikach uczniów w ligowych turniejach, które znajdziecie w zakładce "Turnieje" w głównym oknie PokerStars. Niektóre z tych turniejów otwarte są dla wszystkich graczy PokerStars, ale rankingi ligowe oraz $44.000 dostępne są tylko dla uczniów naszej szkoły. Dokładny opis rozgrywek znaleźć można na stronie z przeglądem lig.

Turnieje "PokerSchool Open Skill League"
odbywają się 7 dni w tygodniu, począwszy od 3. dnia każdego miesiąca, o następujących porach:

  • 01:00 ET (07:00 CET)
  • 05:00 ET (11:00 CET)
  • 09:00 ET (15:00 CET)
  • 13:00 ET (19:00 CET)
  • 17.00 ET (23:00 CET)
  • 21:00 ET (03:00 CET)

Turnieje "PokerSchool Premier Skill League" odbywają się 7 dni w tygodniu, począwszy od 3. dnia każdego miesiąca, o następujących porach:

  • 02:00 ET (08:00 CET)
  • 08:00 ET (14:00 CET)
  • 14:00 ET (20:00 CET)
  • 20:00 ET (02:00 CET)

Turnieje "Premier Skill League Qualifier"
odbywają się 7 dni w tygodniu, począwszy od 1. dnia każdego miesiąca, o następujących porach:

  • 03:00 ET (09:00 CET)
  • 07:00 ET (13:00 CET)
  • 11:00 ET (17:00 CET)
  • 15:00 ET (21:00 CET)
  • 19:00 ET (01:00 CET)
  • 23:00 ET (05:00 CET)


Więcej na temat szkolnej ligi umiejętności dowiecie się ze strony z jej opisem, a dodatkowe wiadomości na temat zasad jej działania znaleźć można na stronie z punktacją. Status rozgrywek publikowany jest zawsze na stronie z rankingiem, a wyjaśnienie nagłówków znajduje się na stronie z legendą.

Rozwiąż quiz
Jesteś tu nowy? Sprawdź, od czego zacząć pokerową edukację.
Masz już u nas konto? Zaloguj się
javascriptNotEnabled
Teoria Nasze narzędzia, kursy i tutoriale pomogą Ci zacząć.
Praktyka Opanuj za darmo podstawy i zaawansowane strategie gry.
Sukces! Wykorzystaj zdobytą wiedzę i zacznij wygrywać!
/ZACZNIJ GRAĆ JUŻ DZIŚ/
Skill League Rankingi ligowe  |  Legenda  |  Harmonogram ...
PokerSchool Skill League
Więcej
/Obejrzyj/
Zapoznaj się z błyskawiczną, filmową wersją naszego kursu.