Stary/a/e
Domyślne
problem ze statystykami z HM - 07-04-2011, 08:02
(#1)
Erravandrhel's Avatar
Since: Dec 2010
Posts: 19
Witam

Mam problem z HM, gdy w turnieju przenosi mnie ze stolu na inny stol to resetuje mi statystyki innych graczy i zaczyna od zera.


Prosze kogos madrzejszego o pomoc.
Pozdrawiam
 
Stary/a/e
Domyślne
07-04-2011, 16:13
(#2)
DaWarsaw's Avatar
Since: Dec 2010
Posts: 998
Supernova
ale to raczej normalne, bo masz na stole nowych graczy. A twoje statystyki tez sa resetowane, zebys wiedzial, jak postrzegaja cie gracze na nowym stole
 
Stary/a/e
Domyślne
07-04-2011, 18:49
(#3)
Erravandrhel's Avatar
Since: Dec 2010
Posts: 19
okej rozumiem to tylko jeszcze jedno pytanie:

w tym temacie dodal Pan zdjecie

http://www.intellipoker.pl/forum/sho...oldem-Managera

z wygladu wlasnych statystyk:

skad taka roznica miedzy iloscia rak ronaldo ma 13k rak a Pan tylko 77
 
Stary/a/e
Domyślne
07-04-2011, 19:11
(#4)
Tararni's Avatar
Since: May 2010
Posts: 3.640
Różnica wynika stąd, że HM dla DaWarsawa liczy oddzielnie każdy stolik, aby mógł On wiedzieć jaki wizerunek na nim sobie zbudował. Natomiast przeciwników podaje z pełnej bazy danych, z wszystkich wcześniej razem rozegranych rozdań na wszystkich innych stolikach. Dzięki temu dostępna jest o wiele większa próbka, pozwalająca dokładniej ocenić przeciwnika.

RE dol:
A to nie wiem, ja korzystam z PT3, i samo uaktualnia na bieżąco. Wydawało mi się, że w HM jest podobnie.

Last edited by Tararni; 07-04-2011 at 19:23..
 
Stary/a/e
Domyślne
07-04-2011, 19:18
(#5)
Erravandrhel's Avatar
Since: Dec 2010
Posts: 19
no wlasnie jak to ustawic ta wieksza probke bo gdy uzupelnia stoly na turnieju to jak mnie przenosi do innego stolu z tym samym zawodnikiem to jego statystyki sa liczone od nowa a chce to zmienic zeby miec laczna probke z wszystkich rozdan
 
Stary/a/e
Domyślne
10-04-2011, 21:26
(#6)
Goral's Avatar
Since: Oct 2010
Posts: 154
W podstawowym usawieniu HUDa statystyki innych graczy z poprzednich stolikow tego samego typu (MTT, cash TH NL, Cash PLO itp) powinny pokazywac na kolejnych stolach. Twoja natomiast sa liczone zawsze od zera.


Marcin "Goral" Horecki

 
Stary/a/e
Domyślne
11-04-2011, 13:18
(#7)
kamilkaze1's Avatar
Since: Feb 2011
Posts: 12
Chciałbym podłączyć się do tematu.

HM gubi rezultaty turniejów rozgrywanych na przełomie dwóch dni, zapisując jedynie te z dnia pierwszego. Rozdania z obydwu dni są natomiast zapamiętywane.

No i mam problem z HUDem, nie działa mi podczas turniejów, chociaż jest ustawiony...

Last edited by kamilkaze1; 11-04-2011 at 22:18..
 
Stary/a/e
Domyślne
20-05-2011, 16:30
(#8)
cytrus's Avatar
Since: Feb 2011
Posts: 2
Witam, mam nie maly problem, na stolach cashowych 6-os. bez problemu widze statsy oponentow, natomiast w turniejach nijak ich nie widze, jak wezme aby mi pokazal statsy aktywnych platerow to mi je pokazuje, a na stole nie chce mi ich pokazac!!!!!. Dodam ze mam zaznaczone turniej w Player preferences - use for, Dzieki za odpowiedz.